Värdehöjande tak som håller i längden

Om företaget

TioTak AB är ett ledande företag när det handlar om tak i Norden och har nu etablerat sig i Sverige med ett huvudkontor i Stockholm. Plåttak, stålplåttak och betongtak – vi utför alltid våra takrenoveringar med största noggrannhet och effektivitet.

Takrenovering är vår specialitet, men i vår arbetsstyrka finns bred kunskap, så vi kan även hjälpa till med att renovera husfasader och byta fönster och dörrar. Vi kan även installera och renovera säkerhetsprodukter samt hängrännor och stuprör.

Startade verksamheten i Finland

Moderbolaget Kympy-Katto Oy är ett familjeföretag som startades i Finland 1999. Vår kompetenta arbetsstyrka, över 80 personer stark, har lagt tusentals tak i Finland och vi är övertygade om att våra kvalitativa tjänster kommer att bli en framgång även i Sverige. Vårt sätt att är nytt i Sverige. Vi lämnar givetvis garantier på alla de takuppdrag vi utför.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri kalkyl – anlitar du oss för en takläggning så får du ett väl utfört arbete av professionella yrkesmän. Vi är alltid snabba och effektiva i vårt arbete.

takläggare